Мъж е с опасност за живота след снощната катастрофа на главен

...
Мъж е с опасност за живота след снощната катастрофа на главен
Коментари Харесай

Мъж е с опасност за живота след катастрофа край село Петко Славейков

Мъж е с заплаха за живота след снощната злополука на основен път София - Варна край село Петко Славейков. Това оповестиха от пресцентъра на Областната дирекция (ОД) на Министерството на вътрешните работи (МВР) в Габрово. 

Сигналът за случая е подаден към 20:25 часа нощес в Районното ръководство в Севлиево. По данни на полицията, произшествието е настъпило на основен път София-Варна сред лек автомобил " Ауди Q7 ", ръководен от 36-годишен мъж от Велико Търново, и товарен автомобил " ДАФ " с прикачено към него полуремарке, ръководен от 60-годишен гражданин на Разград. 

На място служителите на реда са открили, че на прав сектор, при придвижване от София в посока Варна, лидерът на леката кола е подхванал изпреварване на камион " ЗИЛ ". В резултат на маневрата, лекият автомобил се е блъснал челно в движещия се в посока София различен камион. След удара влекачът е излязъл от пътното платно и се е преобърнал, осведомиха от ОД на Министерство на вътрешните работи - Габрово. 

Пострадалият лидер на лекия автомобил е откаран в болница с заплаха за живота. Пробите за алкохол и опиати на водачите са негативни. По случая е формирано досъдебно произвеждане, осведомиха още от полицията.

Българска телеграфна агенция напомня, че пътят София – Варна край севлиевското село Петко Славейков бе затворен поради тежка злополука нощес.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР